DJI Mini 2 drón

A DJI Mini 2 kezdőpilóta-barát, erőteljes és közben apró is. Impozáns teljesítmény, lenyűgöző képminőség, és kreatív videók csak egy pár kattintásnyira.

A drón vásárlásakor célszerű a DJI Care Refresh szolgáltatást aktiválni mert egy hatékony és átfogó kiterjesztett biztosítást ad, ezáltal nagyobb nyugalmat biztosít minden alkalommal, mikor repülünk.

Kategória:

Leírás

A DJI Mini 2 kezdőpilóta-barát, erőteljes és közben apró is. Impozáns teljesítmény, lenyűgöző képminőség, és kreatív videók csak egy pár kattintásnyira. Fedezz fel egy teljesen új perspektívát, örökítsd meg a pillanatokat, amelyek az életedet valóban csak a tieddé teszik.

Lenyűgöző képminőség

3 tengelyen stabilizált kamera
Mintha csak megnyomnád a visszajátszás gombot életed legjobb pillanatainál.

Egy 12MP-es légi kamera garantáltan lenyűgöző képeket készít. A 3 tengelyen stabilizált kamerával akár 4K felbontású, 30 képkocka / másodperces videókat készíthetsz. A Mini 2 felvételei lenyűgöző képminőségűek és egyenletesen simák, függetlenül attól, hogy milyen kalandos helyszíneken kell helyt állnia.

4x Zoom
A tökéletes felvételhez nincs szükség veszélyesen közel menned a témádhoz!

A 4x-es digitális zoom biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a váltást a különböző távolságú és összetételű felvételek között.

QuickShot módok
Lenyűgöző légi felvételek, azonnal!

Csupán néhány érintéssel a DJI Mini 2 automatikusan professzionális szintű videofelvételeket készít, amelyeket azonnal megoszthatsz a közösségi médiában. Legyél még kezdő, vagy akár tapasztaltabb pilóta, a DJI Fly alkalmazással lenyűgöző tartalmakat hozhatsz létre hangsávokkal és szűrőkkel kiegészítve.

• Dronie
• Helix
• Rocket
• Circle
• Boomerang

Panoráma
Mutasd meg milyen lenyűgöző látvány tárul eléd.

Válassz a széles látószögű, a 180°-os és a gömbpanorámák közül és hagyd, hogy a DJI Mini 2 elvégezze a munka nehezét – szinte azonnal létrehozva egy panoráma remekművet!

Feljavított fénykép
Miért várnál, hogy megosztd legjobb képeidet?

A DJI Fly alkalmazás beépített, intelligens fénykép-optimalizációval rendelkezik. Az app automatikusan feljavítja a képminőséget egy fénykép letöltése után, ami élénk színeket és részletekben gazdag képeket eredményez.

Könnyű kezelhetőség, hogy Te valóban a legfontosabbra, az élményeid megörökítésére koncentrálhass!

Egyszerűsített vezérlés, lenyűgöző tartalmak
A DJI Mini 2 gondosan optimalizálja a felhasználói élményt és az intelligens funkciókat. Az intelligens hazatérésnek, az automatikus felszállásnak és a pontos lebegésnek köszönhetően a működés egyszerűbb és biztonságosabb, mint valaha.4 A lehetőségek végtelenek, ha az ég a játszótered.

Fly Spots
Fedezz fel egy új kalandot.

Nem tudod hol vannak az igazán jó helyek? A felszállási hely kiválasztása néha okozhat fejfájást. Tervezd meg előre az útadat a DJI Fly alkalmazásban, és lehet egy hozzád hasonló, légifotóssal is összetalálkozhatsz.

Közvetlen letöltés, azonnali szerkesztés. | Ennyire egyszerű.

Gyors másolás
Amikor a Mini 2 az okostelefonod közelébe kerül, a DJI Fly alkalmazás ezt automatikusan felismeri és csatlakozik a drónhoz, majd szinkronizálja a kiválasztott fotóidat és videókat 20 MB/s sebességgel.

Vágott letöltés
Ezzel az új funkcióval könnyedén kivághatod a felvételed az érdekes részeit, hogy csak azokat töltsd le és szerkeszd. A legjobb pillanatok utáni kutatás és a kevés tárhely miatti aggódás immár a múlté!

Látványos sablonok
A DJI Fly alkalmazás intuitív szerkesztője sokféle kreatív sablont tartalmaz. A repülés, a fényképezés, a szerkesztés és a megosztás szinte azonnal elvégezhető, így akár útközben is alkothatsz és megoszthatsz tartalmakat.

Nézd meg magad
A DJI Mini 2 hatalmas számtalan lehetőséget nyújt egy hihetetlenül könnyű testben. A Mini 2 ideális választás kezdőknek és olyan tartalomkészítőknek, akik szintet akarnának lépni.

Kiegészítők bősége
Minden alkalomhoz a megfelelő választás

360° propellervédő
Védd meg a Mini 2 propellereit. Repülj velük beltérben és akadályokkal teli, szűk helyeken.7

Kétirányú töltőállomás
Ez a praktikus kiegészítő három akkumulátor fogadására képes, melyeket egymás után tölt fel. Feltöltött akkumulátorokkal powerbank-ként is használható a távirányító, az okostelefon és más eszközök töltésére.

DJI Mini Táska +
Többféle színben kapható hordtáska, amely ideális a Mavic Mini, vagy a Mini 2 és extra kiegészítőik tárolására.

Töltöállomás
Ez a zseniális töltőállomás feltölti és tárolja is a Mini 2-t, miközben ennél stílusosabban nem is tudnád közszemlére tenni drónodat.

DIY Creative Kit
A DIY Creative Kit matricákat és tollakat tartalmaz, amelyekkel egyedi arculattal láthatod el saját Mini 2-det.

Csatoló adapter
Tedd egyedivé Mini 2-det Mini 2 számos szórakoztató, kompatibilis tartozékkal.